Bijbelstudieweekend | vrijdag 7 t/m zondag 9 december 2018

Thema: Tevredenheid

Spreker: Evangelist Jacques Brunt (www.jacquesbrunt.nl)

We nodigen u en jou van harte uit voor het Bijbelstudieweekend van 7 t/m 9 december 2018. Tijdens dit weekend denken we in een vijftal studies na over het thema ‘Tevredenheid’. Een belangrijk en heel actueel thema, juist in de tijd waarin wij leven. 


Het Thema en programma:

De apostel Paulus noemt in 2 Timotheüs 3 een aantal kenmerken van de eindtijd. Eén van die kenmerken is dat de mensheid vervuld is met ondankbaarheid en ontevredenheid. Paulus zelf getuigt in Filippenzen 4 dat hij heeft geleerd om tevreden te zijn in de omstandigheden waarin hij verkeerde. Wat een bijzonder getuigenis. Herkennen wij dit in ons eigen leven? Als wedergeboren mensen zijn we geroepen om het verschil te maken in deze wereld, juist in de eindtijd. Kortom, voldoende stof voor een heerlijk en inspirerend Bijbelstudieweekend.

De Bijbelstudieweekenden kenmerken zich door een gezellige ‘huiskamersfeer’. Naast de Bijbelstudies is er volop ruimte voor muziek, samenzang en onderlinge ontmoeting.


Het Bijbelstudieweekend begint op vrijdagavond om 19.00 uur en zal zondag omstreeks 16.00 uur worden afgerond. 


De lokatie

Het Brandpunt in Doorn is een unieke locatie. Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van de Kaapse Bossen, een plek van rust. Het terrein beschikt over parkachtige tuinen met monumentale bomen, die door de gemeente Utrechtse Heuvelrug als groen cultureel erfgoed worden gezien. Er is voldoende parkeergelegenheid en alle gebouwen hebben de beschikking over gratis draadloos internet. 

 
Kosten en aanmelding

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, wordt van de deelnemers een bijdrage gevraagd in de vorm van maaltijd-corveedienst. 


De kosten bedragen € 150,- p.p. 


U kunt zich per email inschrijven voor dit Bijbelstudieweekend via Jan van Urk: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wilt u hierbij vermelden met hoeveel personen u deelneemt?


Wij heten u graag hartelijk welkom.