QS Stilteretraites mmv Mirjam van der Vegt | 2019

Op Stilteretraite!

Een (lang) weekend onthaasten en stilte oefenen kan tijdens de stilteretraites middenin de bossen in Doorn. Mirjam van der Vegt en het Brandpunt heten je hartelijk welkom in het statige landgoed in Doorn, waar je ruimte krijgt voor innerlijke verdieping door middel van meditatie, lezingen en creatieve inspiratie.

We raden je aan eerst het BASISweekend in het voorjaar te volgen of het boekje Koester je hart  van Mirjam van der Vegt door te nemen, voordat je je aanmeldt voor de verdiepende retraites in augustus en november, zodat je ook de onderliggende gedachten achter de werkvormen begrijpt.

 

QS Stilteweekend | Basis 15 t/m 17 maart 2019
Tijdens dit onthaastende weekend ontdek je - misschien wel voor het eerst - wat stilte doet met een mens en waarom het heilzaam is om deze momenten in je leven in te bouwen, ook in je relatie met God. Wat komt er omhoog in de stilte en wat doe je ermee?
Inhoud: lezingen, stiltewandeling, meditaties gedurende de dag, stiltefilm, mogelijkheid tot massage en rust en ruimte van de bossen van Doorn.

QS Stilte 5-daagse | Bezinning en Focus   28 augustus t/m 1 september 2019(voorheen de Stiltemidweek)

Tijdens dit lange weekend aan het eind van de zomer krijg je tijd om te verbreden en te verdiepen. De focus van deze retraite ligt op het nadenken over het komend seizoen. Je ontwikkelt dit weekend door stille tijd met God, lezingen en creatieve verwerking een leefthema en een set leefregels voor het komende jaar, waarmee je heel praktisch aan de slag kunt.

QS Stilteretraite Verdiepend | Geliefd   1 t/m 3 november 2019

In dit weekend vol bezinning ga je net als bij het Basis Stilteweekend de stilte in. Deze keer draait het hele weekend rondom een verdiepend thema, 'Geliefd'. We gebruiken stilte als middel om dit thema uit te werken. Ook zijn er weer lezingen en creatieve verwerkingen om het onderwerp uit te diepen. We raden je aan om eerst het Basis Stilteweekend in het voorjaar te volgen, zodat je ook de onderliggende gedachten achter de werkvormen begrijpt.


QS: Ontdek jouw Quiet Strength op een Quiet Spot bij Quiet Streams

Reacties van eerdere gasten:

'Ik mocht mijzelf zijn. Je was een ‘voldoende’. Geen uitnodigingen tot sociaal wenselijke antwoorden. Je werd in je waarde en vrijheid gelaten. Heerlijk rustig, afgezet tegen de gekte van deze tijd. Top!

'Boven verwachting rijk en waardevol. Wat een gezegende ervaring was dit!' (vrouw)

'Had het niet willen missen: heb heel veel troost mogen ontvangen.' (vrouw)

‘Boven verwachting heb ik God ervaren!’ (vrouw)

'Vernieuwend voor ons – praatgrage vriendinnen – om ook zo te verdiepen. Aanrader!’ (twee vriendinnen)

'Inspirerend en vitaliserend. Ik wist niet dat ik God zo vaak zou ontmoeten’  (man)