Brandpunt Vakantieweek | 6 - 13 juli 2020 (nog enkele plaatsen)


Een week lang ontspannen vakantie vieren op ons mooie landgoed? Dat kan ook weer in 2020.
Alle informatie vindt u hieronder.

Aan de rand van de Kaapse Bossen, kunt u genieten van een volledig verzorgde week, met afwisselend programma
Er is daarnaast ook gelegenheid om er zelf op uit te trekken of te genieten van een boswandeling door het prachtige natuurgebied.


Aanvang vakantieweek I: maandag 6 juli  vanaf 14.00 uur.
Afscheid vakantieweek I: maandag 13 juli na het ontbijt.


 

Gastheer Johan Andringa neemt u beide weken weer mee in een aantal boeiende, interactieve overdenkingen en dagelijkse avondsluitingen. Het thema zal zijn: 'Onze Schuilplaats is de Heer!'.

We leven in een tijd waar de muren soms op je af kunnen komen, je  beperkt bent in je dagelijkse leven en er ook nog eens weinig mensen om je heen mogen zijn. Afstand houden, niemand aanraken en strakke regels maken je leefruimte klein. Waar moet je het dan zoeken?

In de Bijbel komen zoveel situaties voor waarin mensen in vergelijkbare situaties leefden en we lezen regelmatig de roep ‘Heer, waar moet ik heen?’ of een variant daarvan.

In de zomerweken willen we samen naar verschillende antwoorden op die vraag kijken; we lezen de Psalmen en we volgen de verzen van met name Psalm 27.

Samen mogen we bemoedigd worden door het Woord en met elkaar belijden: ‘Heer, U bent onze schuilplaats! Bij U zijn we veilig!’

Zijn hele leven lang al mag Johan rondlopen, stil staan, zitten, opstaan en ontdekken in het Huis van Vader. In zijn gezin, op de scholen waar hij mocht werken en in zijn eigen praktijk als coach en trainer ontmoet hij mensen die ook ‘onderweg’ zijn. En op die weg samen een stukje oplopen, delen van wat je hebt mogen ontvangen. Dat is wat Johan in zijn ontmoeting met mensen graag doet. Het Evangelie van het Leven delen, in alledaagse situaties.


Het programma omvat georganiseerde activiteiten die bij de prijs zijn inbegrepen.

Tarieven:
1 persoonskamer: €595,00 p.p.
2 persoonskamer: €580,00 p.p.


Inbegrepen:

Kamer met eigen badkamer
Opgemaakte bedden bij aankomst
Handdoekenpakket
Alle maaltijden
Doorlopend koffie en thee
Twee dagtrips
Boeiende overdenkingen
Avondsluitingen
Wandelroutes

Niet inbegrepen:
Toeristenbelasting
Extra drankjes

We heten u graag hartelijk welkom!

Het Brandpunt Team